Întâlniri Grup Alăptare și Babywearing Titan

Nou născutul are nevoie de supraveghere permanentă, de contact piele pe piele şi de hrăniri frecvente. Iar la pieptul mamei, copilul îşi poate împlini aceste nevoi fără nici un efort. Încă un motiv să ne întâlnim săptămânal și să ne informăm în legătură cu acest concept de babywearing. Doar tot mai multe dintre noi ne purtăm copiii și deja simțim beneficiile.

Babywearing

Babywearing

“Proaspeţii părinţi vor alege un sistem de purtare pentru bebeluş atunci când îşi vor da seama cât de mult le îmbunătăţeşte viaţa.
Nou născutul are nevoie de supraveghere permanentă, de contact piele pe piele şi de hrăniri frecvente.
Iar la pieptul mamei, copilul îşi poate împlini aceste nevoi fără nici un efort. Copiii purtaţi plâng mai puţin şi au mai puţin disconfort cauzat de colici sau reflux.

Babywearing

Babywearing

În plus, părinţii descoperă că şi lor le este mai uşor, având libertatea de a ieşi din casă, de a avea spatele drept şi mâinile libere, de a îşi continua activităţile, îngrijind în acelaşi timp bebeluşul, incluzându-l în activităţile familiei şi oferind o stimulare adecvată”. – Mara Popescu, Consultant în alăptare și babywearing.

Babywearing

Babywearing

Și cum Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare a creat o comunitate tot mai mare și unită, am ales să ne vedem în fiecare Miercuri, de la orele 10.00, la ParkLake, în cadrul grupului Alăptare și Babywearing Titan.
Testăm sisteme de purtare, dansăm cu Voicu Stefania, ne bem cafeaua împreună și mâncăm plăcinte delicioase pregătite de Diana Di.
Facem schimb de cărți. Împrumutăm sisteme de purtare și învățăm cum să le așezăm pentru ca cel mic să aibă o poziție corectă și să fie în siguranță.

Babywearing

Babywearing

Fotografiile de la întâlniri sunt realizate de Ioana Mihalache (Fotografiile Ioanei) și Catalina Georgiana (PhotoZen by Catalina).

Organizator: Mara Popescu, Educator Prenatal Lamaze, Consultant în Alăptare și Babywearing, telefon 0726487769.

Locație: Park Lake, etaj 1, lângă Intersport.
Pentru înscriere, completați formularul: https://goo.gl/forms/pIUBfLPM9OJQlvAC3 

Să ne vedem cu bine! 🙂

Babywearing

Babywearing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *