Experiențe sănătoase pentru actuali sau viitori părinți

Nu este mesaj care să se compare cu altul, dar emoția și mulțumirea sunt prezente de fiecare dată. Fiecare mesaj primit de la voi, mame participante la cursurile noastre, ne onorează de-a dreptul și au un rol important.

Mulțumim pentru că vă faceți timp să scrieți despre noi. Așa, câteva din numeroasele feedback-uri primite de la părinții care au participat la cursurile PediLactis

Suntem asaltați de un bagaj multiplu de informații, din diverse surse, de sfaturi nesolicitate și contradictorii. Uităm că cel mai important este să ne informăm în permanență, dar din surse sigure și să adoptăm comportamente sănătoase. Și chiar dacă citim cărți, sau intrăm pe grupuri de mame, forum-uri, pagini web, etc., la final, tot e nevoie să consultăm opinia avizată și documentată a specialistului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și cum Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare este în permanență alături de actualii sau viitorii părinți, te așteaptă și pe tine la cursurile PediLactis, pentru a avea cel mai bun start alături de copilul tău.

Pentru înscrieri sau detalii despre cursurile dedicate părinților și nu numai, consultați secțiunea evenimente de pe pagina noastră de facebook Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare ,   sau sunați la 0751222242

Doar dragostea unei mame este balsamul minune care vindecă toate rănile.” – Jean Gastaldi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *