„Alăptarea e Iubire” la Palatul Suţu

Afis Expo Palatul Sutu - Cristina Nichitus Roncea - Alaptarea e Iubire - Oct - Nov 2015  „Alăptarea e Iubire”  a iesit în stradă, urmând ca în aer liber, pe gardul care înconjură clădirea istorică a Palatului Suţu, să prezinte publicului, timp de o luna,  dragostea mamelor faţă de pruncii lor în 70 de fotografii. Am adaugat imaginilor, mesaje scurte dar cu informatii pretioase despre alaptare si cresterea copilului. In felul acesta am considerat ca informatia corecta ajunge usor, gratuit, intru-un mod placut si relaxant la cat mai multe persoane.

Expozitia a fost un real succes, pe toata durata ei, am primit numeroase telefoane de felicitare. Deasemenea, oameni au aflat ca exista persoane specializate care pot sa ii ajute atunci cand intampina dificultati in alaptare.

07-Expozitie-Alaptarea-e-Iubire-de-Cristina-Nichitus-Roncea-la-Muzeul-Bucuresti-Palatul-Sutu03-Expozitie-Alaptarea-e-Iubire-de-Cristina-Nichitus-Roncea-la-Muzeul-Bucuresti-Palatul-Sutu06-Expozitie-Alaptarea-e-Iubire-de-Cristina-Nichitus-Roncea-la-Muzeul-Bucuresti-Palatul-Sutu

 

Comments are closed

 • Calendar Cursuri

  1. Curs prim ajutor pentru copilul 0-3ani

   February 24 @ 10:00 am - 1:00 pm
  2. Idei de nutritie- Workshop: “Ce gatesc pentru bebe?|”

   February 26 @ 10:30 am - 1:30 pm
  3. Curs prim ajutor pentru copil 0-3ani

   March 17 @ 10:00 am - 1:00 pm
  4. Diversificarea cu respect pentru bebelus

   March 18 @ 10:00 am - 1:00 pm
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.