Cursuri pentru părinți!

Cursuri pentru părinți

Cursuri pentru părinți

“Recomand din toata inima! Am fost la primul ajutor și nu am cuvinte să descriu cat am putut invata și mai ales cate mituri am invatat de la dr. Roxana !! Despre ea, nu doar nota 10 ci nota 1000!

Dacă ar fi macar, jumatate din medicii din Romania ca ea, am fi departe tare Si cu acest lucru am spus multe! Si cel mai important lucru este faptul ca pt prima data abia astept sa merg la alte cursuri !!

Dupa discutiile cu Roxana, atat eu cat si sotul, ne simtim atat de siguri pe noi si chiar putem aplica toate informatiile primite! Wow! Wow! Și încă wow!

Rar întâlnești atata calitate! Felicitari! Mergeți cu toata inima la aceste cursuri, pentru ca nu vei pierde timpul inutil absolut deloc 🙂

Iubirea simbolizează viața, iar copiii completează totul cu dragoste. Împreună cu ei, creăm o lume plină de frumos. “

Această legătură unică, dintre noi și copii, va fi mereu profundă. Creșterea unui copil ține de procese complexe, iar evoluția lui depinde de o serie de factori. Este puterea noastră, un părinților de a înțelege dorințele, nevoile și modul în care reușim să creăm copiilor noștri, cele mai frumoase experiențe. Știm cu toții aceste aspecte și chiar este mare nevoie să le conștientizăm.

Și cum nu există o rețetă a succesului, sfaturile specialiștilor ajută și vin cu cele mai bune soluții. Pentru că nu numai copiii trebuie îngrijiți cu atenție, ci și noi, părinții. Și noi, ca adulți, trebuie să adoptăm un comportament sănătos și să ne educăm continuu.

Numai gândiți-vă la un moment de tensiune în care copilul nu dorește un anumit lucru și noi insistăm să îl facă. Normal, poate cei mai mulți dintre noi ne-am enerva sau am ridica tonul. Dar de ce nu am alege o variantă mai prietenoasă, atât cu noi, cât și cu cel mic?

Decât să creăm tensiune și disconfort, mai bine luăm o pauză, ne relaxăm, respirăm adânc și căutăm împreună o soluție. Asftel, copilul nu se simte forțat să acționeze doar după bunul nostru plac. Evident, totul ține de modul în care noi, părinții, alegem să gestionăm emoțiile. Și să nu uităm că suntem liberi să alegem doar ce este mai bun pentru noi și copii.

Să știm ce să facem cu fiecare informație, chiar contează.

După cum spune chiar Osho:  “Să fii mamă este o mare artă și ea trebuie învățată.”

Credem că noi niște copii, pentru a deveni adulți responsabili, chiar au nevoie de modele din partea noastră, a părinților. Copiii au nevoie să descopere în jurul lor oameni care dau un sens societății. Ca să ne dezvoltăm sănătoși împreună, să ne informăm din surse sigure. Opinia specialiștilor spune totul și se confruntă cu diferența!

De ce să vii la Cursurile organizate de Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare ?

Pentru că toate evenimentele sunt moderate de către:

Unde? 

La Sediul Pedilactis , Calea Călărașilor, nr. 175, Bloc 44, Sc. C, Et. 2, Ap. 75, Interfon 75, București. – Cursuri pentru părinți

Cursuri pentru parinti

Cursuri pentru parinti!

 Cum?

Mame, tați, bebeluși, gravide, bunici, bone, educatoare, etc. Sunteți bineveniți!

 Ce spun părinții despre cursurile Pedilactis?

“Mara, vrem sa multumim amandoi pentru cursul despre nasterea naturala. De fiecare dată când vorbesc cu tine, îți dau ocazia să mă informez, să scap de frici, să fiu increzatoare. Venind si cu sotul meu azi la curs mi-am dat seama ca si el obtine incredere si mai multi stiind tot mai mult despre ce se intampla la nastere. Suntem 2 viitori parinti informati, fericiti si multumiti! Bravo!”

“Am participat, momentan, la cursurile de puericultură și nastere naturală. Am fost incantata de multitudinea de informatii, bine explicate, pe intelesul oricui, care aveau la baza si justificari stiintifice. Atmosfera a fost prietenoasa si relaxata, te facea sa te simti parte din grup si ti-ai oferit o stare de comoditate astfel incat sa poti sa te concentrezi intr-o acumula toate informatiile.
Multumesc pentru tot! “

Cursuri pentru părinți

 Care sunt beneficiile în urma cursurilor Pedilactis?

Așa cum toți copiii ne uimesc cu imaginația lor, așa și voi, veți fi încântați  să descoperiți cele mai bune soluții la nevoile voastre și ale copilului. Doar informații testate și cursuri pregătite cu mare atenție și meticulozitate.

În câteva cuvinte, copii sănătoși, părinți liniștiți și fericiți.

Cursuri pentru părinți, în luna noiembrie 2018.

Ca să rezervați locul din timp, sunați la 0751222242. ÎNSCRIE-TE! 

1 Noiembrie – 11.00
1 Noiembrie – 13.30
3 Noiembrie – 10:00
13 Noiembrie – 10.00
5 Noiembrie – 10:00
12 Noiembrie – 10.00
6 Noiembrie – 10.00
17 Noiembrie – 10:00
10 Noiembrie – 10.00
20 Noiembrie – 10.00
18 Noiembrie – 10.00
24 Noiembrie – 10.00

În plus, am pregătit multe surprize. Sunt cursuri de dat mai departe. Veți vedea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *