Cursuri pentru parinti. Informatii care îți vor schimba gândirea în bine!

Cursuri pentru parinti. Luna Septembrie

Iubirea simbolizează viață, iar copiii completează totul cu dragoste. Împreună cu ei, creăm o lume plină de frumos.

Această legătură unică, dintre noi și copii, va fi mereu profundă. Creșterea unui copil ține de procese complexe, iar evoluția lui depinde de o serie de factori. Este puterea noastră, a părinților de a înțelege dorințe, nevoi și modul în care reușim să creăm copiilor noștri, cele mai frumoase experiențe. Știm cu toții aceste aspecte și chiar este mare nevoie să le conștientizăm.

Și cum nu există o rețetă a succesului, sfaturile specialiștilor ajută și vin cu cele mai bune soluții. Pentru că nu numai copiii trebuiesc îngrijiți cu atenție, ci și noi, părinții. Și noi, ca adulți, avem nevoie să adoptăm comportamente sănătoase și să ne educăm continuu.

Numai gândiți-vă la un moment de tensiune în care copilul nu dorește un anumit lucru și noi insistăm să îl facă. Normal, poate cei mai mulți dintre noi ne-am enerva sau am ridica tonul. Dar ce ce nu am alege o variantă mai prietenoasă atât cu noi, cât și cu cel mic? Decât să creăm tensiune și disconfort, mai bine luăm o pauză, ne relaxăm, respirăm adânc și căutăm împreună o soluție. Asftel, copilul nu se simte forțat să acționeze doar după bunul nostru plac. Evident, totul ține de modul în care noi, părinții, alegem să gestionăm emoțiile. Și să nu uităm că suntem liberi să alegem ce e mai bun pentru noi și copii.

 

Să știm ce să facem cu fiecare informație, chiar contează.

După cum spune chiar Osho: “Să fii mamă este o mare artă și ea trebuie învățată.”

Credem că ai noștri copii, pentru a deveni adulți responsabili, chiar au nevoie de modele din partea noastră, a părinților. Copiii au mare nevoie să descopere în jurul lor oameni care dau un sens societății. Ca să ne dezvoltăm sănătos împreună, hai să ne informăm din surse sigure. Opinia specialiștilor spune totul și face diferența!

 

De ce să vii la Cursurile organizate de Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare?

Pentru că toate evenimentele sunt moderate de către:

  • Roxana Hristianovici – Medic pediatru, Consultant în alăptare, Certificat IBCLC
  • Iulia Balint – Boia, Medic pediatru, Consultant în alăptare, Certificat IBCLC
  • Mara Popescu – Consultant în alăptare, Certificat IBCLC

 

Unde? 

La Sediul Pedilactis, Calea Călărașilor, nr. 175, Bloc 44, Sc. C, Et. 2, Ap. 75, Interfon 75, București. – Cursuri pentru parinti

 Cum?

Mame, tați, bebeluși, bone, bunici, etc. Toți sunteți bineveniți ca să vă infornmați corect.

 

 Ce spun părinții despre cursurile Pedilactis?

“Mara, vrem sa iti multumim amandoi pt cursul despre nasterea naturala. Pt mine de fiecare data cand vorbesc cu tine e o ocazie in plus sa ma informez, sa scap de frici, sa fiu increzatoare. Venind si cu sotul meu azi la curs mi-am dat seama ca si el capata incredere si mai multa stiind tot mai mult despre ce se intampla la nastere. Suntem 2 viitori parinti informati, fericiti si multumiti! Bravo!”

“Am participat, momentan, la cursurile de puericultura si nastere naturala. Am fost incantata de multitudinea de informatii, bine explicate, pe intelesul oricui, care aveau la baza si justificari stiintifice. Atmosfera a fost prietenoasa si relaxata, te facea sa te simti parte din grup si iti oferea o stare de comoditate astfel incat sa poti sa te concentrezi in a acumula toate informatiile.
Multumesc pentru tot!”

Cursuri pentru parinti

 

 Care sunt beneficiile în urma cursurilor Pedilactis?

Așa cum toți copiii ne uimesc cu imaginația lor, așa și voi veți fi încântați și mulțumiți să descoperiți cele mai bune soluții la nevoile voastre și ale copilului. Doar informații testate și cursuri pregătite cu mare atenţie şi meticulozitate. În câteva cuvinte, copii sănătoși, părinți liniștiți și fericiți.

Cursuri pentru părinți, în luna septembrie. Ca să rezervați locul din timp, sunați la 0751222242 și dați follow la pagina noastră de facebook, Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare.

SEPT2
Duminică, de la 10:00
SEPT6
Joi, de la 19:30
SEPT8
Sâmbătă, de la 10:00
SEPT9
Duminică, de la 17:30
SEPT23
Sâmbătă, de la 10:00
SEPT26
Miercuri, de la 18:00
SEPT27
Joi, de la 10:00
SEPT28
SEPT29
Sâmbătă, de la 10:00
SEPT30

În plus, am pregătit multe surprize. Sunt cursuri de dat mai departe. Veți vedea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *